Hvordan Laste Ned Windows 11 Betaversjon

Har du en blå bakgrunn vil startmenyen og oppgavelinjen få en anelse blåskjær, mens de blir varmere med en rød eller grønn bakgrunn. Microsoft har riktignok kommet med en oppskrift på hvordan man kan installere Windows 11 på PC-er som ikke møter disse maskinvarekravene. Det er en viss risiko ved å gjøre dette, så det er noe som ikke bør gjøres i annet enn veldig spesielle tilfeller.

  • Les flere saker og se nyttige tips og nyheter på Facebook siden vår.
  • Du beholder da filer og data som du overførte i forbindelse med oppgraderingen.
  • Miniprogrammer hjelper deg med å finne innhold som betyr noe for deg.

Ta en backup av viktige filer før du tilbakestiller din maskin. Har du fått problemer etter siste oppdatering av Windows? Hvis du har det så finner du løsningen her, hvis ikke, så kan du slappe av og la de nye windowsoppdateringene komme inn på PC-en din etter hvert.

Nyeste Artikler:

Særlig fornuftig var det uansett ikke, sett fra et sikkerhetsperspektiv. En Windows-installasjon uten oppdateringer, blir fort ekstremt sårbar – og et yndet mål for hackere og skadevare. Programvaren i PC-er og mobiltelefoner blir d3d11.dll stadig mer komplekse. Og i komplekse systemer øker også faren for at det dukker opp feil, hull og mangler som eksempelvis kan påvirke stabiliteten og sikkerheten. Lei av at PC-en insisterer på omstart – midt i arbeidet? Slik får du full kontroll over oppdateringene.

Søke Etter Nye Oppdateringer

Det oppstod et problem med denne forespørselen. Du kan bruke filutforsker i Windows 10 til å lage et fotoalbum.

Windows 11 hjelper deg å effektivisere dine gjøremål. Verktøy som Forankringsassistent og Skrivebordsgrupper er laget for å hjelpe deg med enkel fleroppgavekjøring.